onsdag 30. desember 2009

..:Jula er på hell og det nye året venter:..

Jula gikk som vi hadde håpet, masse flotte gaver og barn som storkoste seg! En liten strek i regningen var en syk liten Brage, med halsbetennelse og ørebetennelse på begge ørene så var det ingen selvfølge at han skulle være så medgjørelig og snill som han tross alt var:)
Vi har fartet fra familieselskap til famileselskap og storkost oss hele gjengen. JUL ER KOS!!
I morgen er det altså siste dagen i 2009, og 2010 venter på oss... Tradisjonen tro så feires den sammen med 2 vennepar med barn. Nå er altså huset vasket, waldorf, karamellpudding, stuffing og kraft laget, champagen er til kjøling og bordet er dekket. Adeles største ønske var at hun og Tuva skulle få stjerneskudd, og paraplydrinker. (pleier alltid å kjøpe alkoholfri drink når vi er på ferja.. og den har nemlig paraply) SÅ har da kjøpt inn både paraplyer, glitter og litt "drinkinnhold", så da blir det nok høy paraplyføring på frøknene i morgen:)
Var innom KID nå i romjulen å fant noen lekkre hvite damask servietter på 70%. Så jeg satte meg ned...(noen timer) å fikk laget et monogram til oss! Skrev det ut på overføringsark og tok strykejernet fatt.. og vips så ble det ganske så flott:) Fargene på bildet lyver litt men...



Litt nytt stæsj på hylla ble det også til jul, de søte zinkhusene fra Walter & co flyttet inn, og den store kongekrona fikk også plass gitt, lekker med eføy inni!!


Disse søte sølvnissene har Adele laget, selvsagt med litt hjelp
når det gjelder limpistolen:)
Super søte og å ekstra nydelige blir de når hun har laget dem:)
Da gjenstår det å si GODT NYTT ÅR til alle mine lesere,
håper at 2010 blir et spennende og innholdsrikt år!!




Photobucket

torsdag 24. desember 2009

..:Ønsker alle en riktig God Jul:..


Ja da var den store dagen endelig her:)

Ungene står opp grytidlig for å sjekke om nissen har vært å fylt strømpa.. og jammen hadde den ikke det i år også.. FLAKS;)
I natt har det kommer ca 20 cm med nysnø, så mannen er ute med freseren å rydder frem bilen. Hos oss er julaften en stor besøks dag. Vi starter dagen med litt kokos i sofaen mens strømpegodteriet må smakes på, så en deilig frokost:)
Min farfars store ønsker er at alle kommer en tur innom på julaften, så i år er det heller ikke noe unntak. Men det er så koselig, alle mine tanter, onkler og endel av søskenbarna er innom, å det får meg i skikkelig julestemning. Farfar er den eneste jeg har igjen av mine besteforeldre, så han blir godt tatt vare på:)
Så bærer det hjem til mamma og pappa hvor de tradisjonelle tv-programmene står på menyen. Koselig, og det blir gjerne litt kos her også:)


I år skal julaften feires hos min samboers besteforeldre, de bor på gård, og har innredet låven til et bruksrom. Så i år blir det julegaveåpning i låven:)


Disse "stemningsfulle" bildene ble til da vi skulle prøve å få tatt blinkskuddet som skulle bli et julekort... Som dere ser så ble det ikke heeelt vellykket... hehe...

Ønsker alle en fin og fredful jul, måtte den bli slik vi ønsker og at vi alle skal få en nydelig dag med familien:)
Sender også tanker til dem som får en litt annerledes jule enn de hadde planlagt. Det er ikke alle som får en slik "fredful" jul i år!
Må også få gratulere Veronika og Dan og storesøster Louise, men en super julegave. Lille prinsen dems kom til verden i går morges!



Photobucket

mandag 21. desember 2009

♥Julegavene fra oss♥

Her er altså årets julegave fra oss, Ideen fikk jeg fra damen bakden herlige bloggen Drømmen om en eplehage gjordt min egen versjon av denne, å må bare si at jeg gleder meg stooort til å gi dem bort til jul. 8 stk er laget, å her er et eksemplar:)
Denne er til barnas bestemor, og jeg har skrevet ned endel ord som de forbinder med henne og mannen. På Wordlet fikk jeg blandet dem sammen og skrevt dem ut på overføringsark:)




Det var litt av en jobb, for her er det mye pirk og knot, men syns resultatet
ble strålende om jeg skal si det selv:)
Si ifra om det er noen som lurer på noe:)




Photobucket

søndag 20. desember 2009

♥JUL♥

Ja da er det faktisk snart juleaften da... Her har hele desember bare flydd av sted, å det har blittt for lite blogging:( men jeg har fulgt med på dere andre asså!!;)
1 desember begynte jeg i ny jobb, en nydelig barnehage i Skien, som jeg stortrives i! SKjønne barn å superkoselige kollegaer. Å med 2 barnehagebarn her hjemme, så forsvinner ettermiddagene fra oss:) Men nå er huset pyntet og julestemningen sniker seg sakte men sikkert frem. Siden vi ikke skal være så mye hjemme i jula, pynter vi treet litt tidlig slik at vi kan ha glede av det:) Tidligere år har vi hatt juletrepynt i rødt og gull, men i år har gullet forblitt i esken, og litt sølv har inntatt plassen i stede! Syns det er supervanskelig å ta gode bilder av juletre, de fine lysene og pynten kommer liksom ikke skikkelig frem... men har nå gjort et forsøk:) Er ikke så mye nisser og skimte hos oss i år, syns heller den "hvite&sølv" julen gjør seg bedre, men vi har en del røde detaljer da... Azalea er som sagt min juleblomst, sammen med svibler og amarylis ås blir det god julelukt her:)




H&M putene har endelig kommet, å syns de er så lekkre!!!

å med hvite sauseskinn så ble sofaen ganske så flott:)

En glasskuppel fra House Doctor gjør seg fint som "drivhus"







Pepperkakehuset er selvlaget i år, å pynter opp kjøkkenbenken:)


Her er det nydelig vintervær i dag, det snør lett og solen glimter til innimellom. Kaldt men det er et vakkert syn utenfor vinduet!
Ønsker alle en riktig flott juleuke, og måtte julen bli like nydelig som vi drømmer om:)


Photobucket
Blog Widget by LinkWithin