søndag 20. desember 2009

♥JUL♥

Ja da er det faktisk snart juleaften da... Her har hele desember bare flydd av sted, å det har blittt for lite blogging:( men jeg har fulgt med på dere andre asså!!;)
1 desember begynte jeg i ny jobb, en nydelig barnehage i Skien, som jeg stortrives i! SKjønne barn å superkoselige kollegaer. Å med 2 barnehagebarn her hjemme, så forsvinner ettermiddagene fra oss:) Men nå er huset pyntet og julestemningen sniker seg sakte men sikkert frem. Siden vi ikke skal være så mye hjemme i jula, pynter vi treet litt tidlig slik at vi kan ha glede av det:) Tidligere år har vi hatt juletrepynt i rødt og gull, men i år har gullet forblitt i esken, og litt sølv har inntatt plassen i stede! Syns det er supervanskelig å ta gode bilder av juletre, de fine lysene og pynten kommer liksom ikke skikkelig frem... men har nå gjort et forsøk:) Er ikke så mye nisser og skimte hos oss i år, syns heller den "hvite&sølv" julen gjør seg bedre, men vi har en del røde detaljer da... Azalea er som sagt min juleblomst, sammen med svibler og amarylis ås blir det god julelukt her:)
H&M putene har endelig kommet, å syns de er så lekkre!!!

å med hvite sauseskinn så ble sofaen ganske så flott:)

En glasskuppel fra House Doctor gjør seg fint som "drivhus"Pepperkakehuset er selvlaget i år, å pynter opp kjøkkenbenken:)


Her er det nydelig vintervær i dag, det snør lett og solen glimter til innimellom. Kaldt men det er et vakkert syn utenfor vinduet!
Ønsker alle en riktig flott juleuke, og måtte julen bli like nydelig som vi drømmer om:)


Photobucket

Ingen kommentarer:

Blog Widget by LinkWithin