fredag 2. oktober 2009

..:For en deilig høst dag:..

Nå er det definitivt høst,..brrr... Det er mørkt og kaldt når Mannen og lillesnuppa drar i barnehagen på morran, og gradestokken kryper nærmerer og nærmere det blå!!! Så i går tok vi en skikkelig ryddesjau i kjelleren å fant frem alt av vintertøy, vasket og la det klart! Man vet jo aldri med dette landet ehr når snøen kommer, så da er det bedre å være litt forberedet... hihi.. vi sier det samme om vinterdekkene HVERT år, men hvem er det som står å skifter dekk en tidlig snøfullmorgen? Det er skjønne mannen min det.. Men vi prøver i år igjen;)

Syns høsten er en herlig årstid, man forventer liksom ikke fint vær og sol, og blir derfor så glad når det dukker opp en flott sol på himmelen! Og det er så nydelig å gå tur når man kjenner den deilige klare høstlufta, føler liksom at man får renset kropp og sjel.
Men siden vinteren nærmer seg, og det er meldt knallvær i helga, så blir uterydding og bortstuing av hagemøbler helgens store aktivitet. Deilig å få ryddet skikkelig opp, og det trenges når det stadig er oppussingsprosjekter på gang her, utrolig hva men tar vare på som man "sikkert" får bruk for. Men under gårsdagens rydding kastet vi med hard hånd, og en rekke ting får nok forhåpentligvis nytt hjem via Finn.no ja. Genialt sted altså;)

Men før det braker løs idag, skal jeg og lillegutt kose oss inne. Kaffekoppen og strikketøyet ligger klart her, så idag skal vi bare kose oss! Om nøyaktig 2 mnd nå så har jeg begynt å jobbe!!! vilikkevilikkevilikke, men hr vel ikke noe valg egentlig!
Vel vel, litt fra meg...Da ønsker jeg alle en flott fredag!!


Photobucket

4 kommentarer:

Anne sa...

Så koseleg med haustinnlegg! Fine fargar i bileta, ja:)
Ha ei herleg helg!

Beate, A Brighter Day sa...

Høsten er virkelig en deilig årstid. Kaffe og strikketøy er alfa og omega :) Kjempefine bilder!

Kos deg og god helg :) Klem

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Takk for hyggelig hilsen:) Ja, nå er det definitivt høst!! Vi fyrer i peisen i dag! Det er så koselig:)

Ha en herlig helg!!

Klem Anette:)

Therese fra huset med de rare i sa...

Så koselige bilder!!! Her skal det også tyddes i helgen!! Men først skal to favn ved inn i garasjen og akkurat den jobben kunne jeg spart meg for:P Kos deg så mye i helgen!! Vi satser på nydelig vær i helgen:D

Blog Widget by LinkWithin