tirsdag 10. november 2009

..:Heldige meg:..

I dag våkner jeg opp å nesa var helt tett, holdet føles ut som bomull og formen ikke helt på topp.! Kjedelig altså, har egentlig ikke tid til sånt nå. Masse jeg skal gjøre før jeg begynner å jobbe igjen, men får vel se positivt på at det kom nå, å ikke når jeg har begynt:) Å heldig er jeg som har mannen hjemme idag, deilig å kunne slappe av på sofaen:) å han tar seg av barna.
Lite nytt på interiørfronten her, dagene går mest til å vaske og rydde, så ikke så mye å blogge om. Men jeg har vært så heldig å fått denne herlige Sirdal dressen fra Bergans av min kjære.
Er jeg ikke heldig? Ønsket meg en slik lenge, men den koster jo både skjorta og buksa...hihi.. så det har liksom ikke blitt noe:) Men nå er jeg klar for vinteren og langrenn altså.:)

Tusen takk Thomas, Jeg Elsker deg:)
Photobucket

5 kommentarer:

Elis@beth sa...

Heihei! Så koselig blogg du har! Jeg har den midterste kronen på soverommet så fant ut at jeg ville ha en annen på kjøkkenet-kjedelig med 2 like-hehe!!

Klem

Nettelita sa...

Heldiggrisen! Det var kjempefint! :)
God bering til deg..
Klem

Guttemamma sa...

Da øsnker jeg deg masse god bedring!!
klem

Therese fra huset med de rare i sa...

Kjempeflot dress!!! I den blir du nok smashing!! :) Håper du blir fort frisk da- og at det ikke er noe svineri ute å går:D

God bedring!!

Therese Dorthea sa...

Så snill mann du har, Anette! :-)

Masse god bedring, håpar du kjem deg snart :)

Blog Widget by LinkWithin