torsdag 24. desember 2009

..:Ønsker alle en riktig God Jul:..


Ja da var den store dagen endelig her:)

Ungene står opp grytidlig for å sjekke om nissen har vært å fylt strømpa.. og jammen hadde den ikke det i år også.. FLAKS;)
I natt har det kommer ca 20 cm med nysnø, så mannen er ute med freseren å rydder frem bilen. Hos oss er julaften en stor besøks dag. Vi starter dagen med litt kokos i sofaen mens strømpegodteriet må smakes på, så en deilig frokost:)
Min farfars store ønsker er at alle kommer en tur innom på julaften, så i år er det heller ikke noe unntak. Men det er så koselig, alle mine tanter, onkler og endel av søskenbarna er innom, å det får meg i skikkelig julestemning. Farfar er den eneste jeg har igjen av mine besteforeldre, så han blir godt tatt vare på:)
Så bærer det hjem til mamma og pappa hvor de tradisjonelle tv-programmene står på menyen. Koselig, og det blir gjerne litt kos her også:)


I år skal julaften feires hos min samboers besteforeldre, de bor på gård, og har innredet låven til et bruksrom. Så i år blir det julegaveåpning i låven:)


Disse "stemningsfulle" bildene ble til da vi skulle prøve å få tatt blinkskuddet som skulle bli et julekort... Som dere ser så ble det ikke heeelt vellykket... hehe...

Ønsker alle en fin og fredful jul, måtte den bli slik vi ønsker og at vi alle skal få en nydelig dag med familien:)
Sender også tanker til dem som får en litt annerledes jule enn de hadde planlagt. Det er ikke alle som får en slik "fredful" jul i år!
Må også få gratulere Veronika og Dan og storesøster Louise, men en super julegave. Lille prinsen dems kom til verden i går morges!Photobucket

4 kommentarer:

Vibeke / Mammas Hus sa...

Hehehe...er ikke alltid bilder blir vellykket nei. ;)

Her er det bare rolig morgen og litt gulvvask etterpå. Vi er bare hjemme i dag, og får middagsgjester kl 17. Gleder oss.

Håper dere får en flott dag, det høres hvertfall ut som om alt er til stede for det. :)

Vibeke :)

milstjerne sa...

Riktig god jul til deg og dine også!

Høres så koselig ut å feire julaften i en låve, det blir sikkert veldig stemningsfullt :)

Juleklemmer fra milstjerne

Nettelita sa...

Riktig god jul til deg og dine! Håper dere får en herlig julekveld sammen med familien!
Klem Anette!

Anette Willemine sa...

Hei Anette!

Ønsker deg og dine en deilig jul!

Klem fra
Anette Willemine

Blog Widget by LinkWithin